"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alevlerin ortasında kalan engelli çocuk kurtarıldı

26 Kasım 2015, Perşembe 17:34
Çankırı’da meydana gelen yangında 4 ev zarar gördü. Yangının ilk çıktığı evde bulunan engelli çocuk komşular tarafından kurtarıldı. Yangında, ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, öğle saatlerinde Alibey Mahallesi, Yeni Çeşme Sokak, Sümer Çıkmazı Caddesi’nde meydana geldi. H.Ç.'ye ait ahşap evde nedeni belli olmayan yangın çıktı. Çıkan yangının komşu evlere sıçramasıyla A.H., C.S.ve R.C. isimli vatandaşların evleri de zarar gördü. H.Ç.’nin evi kullanılmaz hale gelirken, diğer evlerin çatıları yandı. Yangının ilk çıktığı evde bulunan engelli çocuk komşular tarafından kurtarıldı. 

Olay yerine sağlık, güvenlik ve Enerjisa ekipleri intikal etti. Yangın itfaiye güçleri tarafından diğer evlere sıçramadan kontrollü bir şekilde söndürüldü. 

Etiketler: yangın, çankırı
Okunma Sayısı: 1297
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı