"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yapılan TBMM’ye hakaret değil, saldırıdır

06 Aralık 2018, Perşembe 22:07
CHP’li Mehmet Bekaroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın TBMM’nin henüz kanunla kurmadığı FİKKO’nun toplandığını duyurmasını eleştirdi.

Bekaroğlu, “Berat Albayrak’ın yaptığına bakar mısınız? Daha kanunla kurulmayan bir komitenin ikinci toplantısını yapmış ve kararlar almış” dedi.

Konuyu, teklifi getiren milletvekiline ve komisyon başkanına da sorduklarını anlatan Bekaroğlu, “Komitenin kurulacağını biliyordu, bunun için ön toplantılar yaptı” cevabı aldıklarını söyledi.

Bekaroğlu, “Sayın Albayrak’ın yaptığı bu iş, TBMM’ye hakaret falan değil, saldırıdır. Bu bir darbe girişimidir. Sen kimsin? TBMM’nin daha çıkarmadığı, kurmadığı kuruluşun toplantısını yapıyorsun. Nereden alıyorsun bu yetkiyi?” sorusunu yöneltti. Hukuka bağlı olmayan yönetimlerin meşru olmayacağını ifade eden Bekaroğlu, “Bu bakan, meşru değildir. Buna bunu yaptıran seçilmiş her kimse, bizim nazarımızda meşru değildir. Bunlar, ‘darbe marbe’ falan diyorlar ya her an her dakika darbe yapıyorlar. Bunlar, demokrasiyi darbeliyorlar” ifadelerini kullandı.

Etiketler: tbmm, bekaroğlu, albayrak
Okunma Sayısı: 1606
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı