"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaralı askerden acı haber

16 Haziran 2017, Cuma 16:31
Batman'ın Kozluk İlçesi’nde 9 Haziran'da PKK'lı teröristlerin uygulama noktasında yaptıkları bombalı araçlı saldırıda yaralanan Silifkeli Uzman Çavuş 34 yaşındaki Ali Gülnar, tedavi gördüğü Ankara'daki Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehidin Mersin’in Silifke İlçesi Sayağzı Mahallesinde yer alan baba evine ulaşan acı haber, yakınlarını yasa boğdu. Gözyaşlarına boğulan şehidin yakınları ve komşuları eve Türk bayrağı astı. Evli ve 4 yaşında bir erkek çocuk babası olan Uzman Çavuş Ali Gülnar’ın babası Halil, annesi Döne ve eşi Dilber Gülhar’ın, hastane sürecinde bulundukları Ankara’dan cenazeyi teslim alıp, toprağa verilmek üzere Silifke’ye getirecekleri öğrenildi.

DHA

Etiketler: batman, şehit
Okunma Sayısı: 1156
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı