"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yarın okullar tatil mi?

28 Nisan 2015, Salı 13:31
TEOG sınavlarının yapıldığı okullarda 6 ve 7. sınıflara yarın ve perşembe günü okullar tatil.

Cuma günü ise 1 Mayıs resmi tatili nedeniyle bütün okullar kapalı olacak.Ortaokul ile aynı bahçeyi paylaşam ilkokullarda da yarın ve perşembe günü eğitime ara verilecek. 

TEOG kapsamında düzenlenen ortak sınavların ilki Türkçe olacak. Ardından matematik ve din kültürü sınavları uygulanacak. 8’inci sınıf öğrencileri ortak sınavlarda ter dökerken, diğer öğrenciler ise tatil yapacak. Sınav yapılacak okullarda 29-30 Nisan günlerinde, diğer sınıflar tatil yapacak.

Öğrenciler saat 09.00’da ilk sınava girecek ve saat 12.00’de ilk gün sınavları tamamlanacak. Her oturum 40 dakika sürecek ve öğrencilere 20’şer soru yöneltilecek. Oturum aralarında ise yarım saat dinlenme molası verilecek.

Haber Merkezi

Etiketler: teog, sınav, okul, tatil
Okunma Sayısı: 1615
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı