"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YAŞ toplantısı sona erdi

28 Temmuz 2016, Perşembe 16:25
Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi.

Yaklaşık 5 saat süren kritik toplantının ardından Komutanlar Çanka'ya Köşkü'nden ayrıldı.

YAŞ HAKKINDA...

Şura üyelerinin toplantı için hazırlanan salonda yerlerini almalarının ardından Yüksek Askeri Şuranın olağan toplantısı başladı. Böylece daha önce Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'ndaki "Çakmak Salonu"nda yapılan "çok gizli" nitelikli toplantı ilk defa karargah dışına taşınmış oldu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın ilk kez başkanlık ettiği toplantıda, Fikri Işık da Milli Savunma Bakanı olarak ilk kez yer aldı. Türk Silahlı Kuvvetlerindeki terfi ve atamanın ele alındığı şuranın en önemli gündemini ise FETÖ darbe girişimi oluşturacak.

Toplantıda FETÖ'nün TSK'da yapılanma çalışmaları da ele alınacak.

Çalışmalar bir günde tamamlanacak

Daha önceki yıllarda 3 gün süren şura çalışmaları Başbakan Yıldırım'ın açıklamasına göre bir günde tamamlanacak. Şura kapsamında alınan kararların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunulmasının ardından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

AA

Okunma Sayısı: 3187
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mehmet

    28.7.2016 17:19:10

    Ne garip.iktidar ve havuza göre fetö o kadar güçlü ki her olayın ,her işin arkasında onlar var.hatta o kadar güçlüler ki korkunç ,dehşet verici, nefret ettirici.şeytan bunlardan daha iyi.Peki nasıl oluyorda bu kadar güçlü bir yapı sürekli dayak yiyor,hep kaybediyor ve bu güne kadar elde ettikleri herşeyi kaybediyor.Ama iktidara göre bunlar bitmez yine heryerdeler.Mantıksızlık şu hem müthiş güçlüler ,hemde çok acizler.İKİ ZIT BİR ARADA OLAMAZ.Lütfen bunu biri bize anlatsın.Yoksa aklımızla alay etmesinler

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı