"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Yasa dışı dinleme' operasyonunda şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi

14 Nisan 2015, Salı 10:07
İstanbul merkezli 17 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, İstanbul başta olmak üzere Diyarbakır, Şırnak, Van, Bitlis, Çanakkale, Tunceli, Hakkari, Siirt, Kars ve Sivas'ın da arasında bulunduğu 17 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlar kapsamında gözaltına alınanlar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

"Casusluk, sahtecilik, yasa dışı dinleme, kişisel verileri kaydetme, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin görevini yapmasını engellemeye teşebbüs" iddialarıyla gözaltına alınan, emniyet müdürlerinin de aralarında olduğu şüpheliler, Çevik Kuvvet'e ait minibüslerle getirildikleri hastanenin adli tabipliğinde muayene edildi.

Hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

AA

Okunma Sayısı: 776
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı