"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yasaklanan mevlide tebrik mesajları

11 Ekim 2017, Çarşamba
Kocatepe Camii’nde 8 Ekim’de yapılması planlanan ‘Bediüzzaman Mevlidi’ son anda gelen keyfi yasak dolayısıyla gerçekleştirilemedi. Mevlid vesilesiyle gönderilen dâvetiyelere birçok isimden cevap niteliğinde mesajlar geldi.

Ankara Kocatepe Camii’nde 8 Ekim’de okutulacak ‘Bediüzzaman Mevlidi’ son anda izin verilmemesi dolayısıyla yapılamadı. Devlet erkânından, yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce kişinin dâvetli olduğu mevlid programı için bütün hazırlıklar tamamlanmış ve dâvetiyeler de gönderilmişti. Yaptığımız dâvetlere ise çok sayıda yetkili cevap niteliğinde mesajlar gönderdi. Mevlid programı keyfi yasaklama dolayısıyla yapılamasa da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici,  Keçiören Belediye Başkanı, Mustafa Ak, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Togüç gibi birçok isim dâvetimize karşılık Yeni Asya Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu’na cevap mektupları gönderdiler.

O mektupların birkaçı şöyle; 

Dr. Faruk Özlü

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı

Yeni Asya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 

Kocatepe Camii Çankaya 

Göndermiş olduğunuz nazik dâvetiniz için teşekkür ediyorum. Yoğun programlarım nedeniyle dâvetinize katılamayacağımı üzülerek belirtirim. Başta şahsınız olmak üzere törene iştirak eden tüm değerli konuklara selâm ve saygılarımı sunarım. 

Mustafa Destici

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı

Değerli Başkan,

Büyük İslâm âlimi ve müceddidi Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’nin mübarek ruhlarına ithaf edilmek üzere okunacak Hatm-i Kur’ân ve Mevlid-i Şerif  programına nazik dâvetiniz için teşekkür ederim, aynı gün partimizin başkanlık divanı ve MKYK toplantıları olduğundan katılamayacağımı üzülerek bildiririm. Okunacak Mevlid-i Şerif’in ve edilen duâların kabul olması temennisiyle Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’ne yüce Allah’tan rahmet diler, şahsınızda tüm konuklara selâm ve saygılarımı sunarım. 

Not: Programa Ankara İl Başkanımız sayın Mahir Alay katılacaktır. 

Temel Karamollaoğlu

Saadet Partisi Genel Başkanı

Sayın Ömer Yavuzyiğitoğlu,

Yeni Asya Aş Yönetim Kurulu Başkanı

Daha önce planlanmış programlarım dolayısıyla dâvetinize katılamıyorum. Bu büyük İslâm âlimi ve müceddidi Bediüzzaman Said Nursî için hatim duâsı ve mevlidi konulu programın ülkemize, milletimize, İslâm âlemine, Müslümanların birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum. Size ve şahsınızda programa iştirak eden genç kardeşlerimize selâm ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Prof. Dr. Ali Erbaş

Diyanet İşleri Başkanı 

Yeni Asya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 

Kocatepe Camii

Bediüzzaman Said Nursî Hz.’nin ruhlarına ithaf edilmek üzere okunacak Hatm-i Kur’ân ve Mevlid-i Şerif programına dair nazik dâvetiniz için teşekkür ederim. Programın başarılı geçmesini diler, şahsınızda emeği geçen herkesi tebrik eder, bu vesileyle selâm ve iyi dileklerimi sunarım.

Mustafa Ak

Keçiören Belediye Başkanı

Ankara Kocatepe Camii

Sn Ömer Yavuzyiğitoğlu

Göndermiş olduğunuz nazik dâvetinizi aldım. Çok teşekkür ederim. Önceden belirlenen programım nedeniyle katılamadığım için üzgünüm. Değerli misafilerimize selâm ve saygılar sunarım.

İlyas Togüç

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı

Sayın Ömer Yavuzyiğitoğlu

Kocatepe Camii

Gerçekleşen Hatm-i Kur’ân ve Mevlid okuma programının hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Hak’tan niyaz eder, bütün misafirlere en kalbi hürmet ve muhabbetlerimi sunarım. 

 

 

 

 

 

Okunma Sayısı: 8729
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özdemiroğlu

    11.10.2017 07:44:45

    Şu mesajlar bile gerçekten Mevlid Hadisesinde içine düşülen durumun trajı- komik izah ve göstergesidir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı