"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaşananlar akıl tutulması

10 Mayıs 2018, Perşembe 15:47
Ayşenur Zarakolu Düşünce ve İfade Özgürlüğü ödülleri sahiplerini buldu. Törende ilk ödülü kamuoyunun Ayşe öğretmen olarak tanıdığı “çocuklar ölmesin” dediği için hapis cezası alan, iki hafta cezaevinde kaldıktan sonra ceza infazı ertelendiği için tahliye edilen Ayşe Çelik aldı

Çelik’e ödülünü oyuncu Nur Sürer verdi. Çelik, çocuklar ölmesin demenin varacağı noktanın burası olmasının bir akıl tutulması olduğunu söyledi.

Ayşe öğretmen yaşadığı zorlukları anlattı, ardından devam etti: “Ama her şeye rağmen cümlelerimin sonuna kadar arkasındayım. Dünyanın neresinde olursa olsun hiçbir çocuk ölmesin. Hiçbir anne ağlamasın. Ben ödülümü içeride ve dışarıda bütün Deran bebekler ve anneleri adına alıyorum.

***

Tıklayınız:

Tahliye sevinci kursakta kaldı

Okunma Sayısı: 2815
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı