"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yavaş, hakkındaki iddialara cevap verdi

12 Mart 2019, Salı 15:00
CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mansur Yavaş, kendisine yöneltilen suçlamalara cevap verdi.

Yavaş, “Seçim uğruna bir sahteciye bu imkanı vermek utanç vesikasıdır. Bu çocuk istismarcısını kurtarmaya mı çalışıyorsunuz?” ifadesini kullandı.

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mansur Yavaş, kendisine yöneltilen ‘sahte senetle 600 bin doları icra yoluyla tahsil etmeye çalışmak’ suçlamasına cevap verdi.

İş adamı Necmettin Kesgin’in “Mansur Yavaş beni tehdit etti” iddiasının da gerçeği yansıtmadığını belirten Yavaş, şöyle devam etti; “Siyasî tarihimizin en ahlâksızca yürütülen kampanyanın özeti şudur: Rakibimizin can simidi gibi sarıldığı bu şahıs ‘resmî evrakta sahtecilik’ ve ‘şantaj’ suçlarından hapis cezası almış bir suçludur. Bu şahıs avukatlığını yaptığım şirketin şahsıma yapmak istediği ödemeyi alıp kaçmış daha önceden şahsıma bırakmış olduğu senedi icraya vermemiz sonucunda bu şahsın senetteki imzasının sahte olduğu ortaya çıkmıştır. Yani burada asıl mağdur benim. Yargıtay’ın hakkımda onayladığı herhangi bir ceza dâvâsı, ceza kararı yoktur.” Yavaş, “Alnımız ak yürüyoruz. Ankara halkının iradesi arkamızda oldukça hiçbir komplo bizi yolumuzdan alamayacaktır. Haberi yapan gazete ve haberlere dayanarak adil yargılamayı etkilemek isteyen Mehmet Özhaseki ile Ömer Çelik hakkında suç duyurusunda bulunacağız” diye konuştu. 

Etiketler: mansur yavaş
Okunma Sayısı: 896
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı