"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yayın yasağı sonrası internet yavaşladı

29 Haziran 2016, Çarşamba 07:54
Yeşilköy Havalimanı'daki hain saldırıda 36 kişi can verirken saldırı ile ilgili haberlere de yayın yasağı geldi. Getirilen yasak sonrası internet hızı bir hayli düştü. Facebook, Twitter ve YouTube'a erişimde sıkıntılar yaşandı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından, Başbakanlığın talebi üzerine, İstanbul Yeşilköy Havalimanı dış hatlar terminalinde meydana gelen patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiği bildirildi.

Getirilen yasak sonrası internet epeyce yavaşladı. Facebook, Twitter ve YouTube'a erişimde sıkıntılar yaşandı.

Yeşilköy Havalimanı'nda meydana gelen ve onlarca insanımızın can vermesine yol açan terör saldırısının ardından kullanıcılar sosyal medyada tepkilerini dile getirirken, diğer yandan Facebook, Twitter ve YouTube platformlarına erişimde aksaklıklar yaşanıyor.

Kullanıcılar bu sitelere ya çok yavaş bağlanabildi, ya da hiç erişemedi. Erişim sağlayabilmek için kullanıcıların azımsanmayacak bir kısmı VPN araçlarını tercih ediyor.

Söz konusu sitelere sadece Türkiye'de erişim sorunu yaşanırken, konuyla ilgili taraflardan henüz bir açıklama yapılmadı.

Okunma Sayısı: 3427
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Anonim

    29.6.2016 11:06:35

    Vpn kullanin duzelir

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı