"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaz meşvereti Bursa’da yapıldı

02 Haziran 2015, Salı
Yılda iki kez yapılan ‘Türkiye Vakıflar Yaz Dönemi Meşvereti’ Bursa Yeni Asya Derneğinde gerçekleştirildi.

Sabah oturumunda mahallerdeki hizmetler görüşüldü ve her mahal gerçekleştirği hizmetleri dile getirdi. Öğle namazı ve yemek arasından sonra ikinci oturuma geçildi. Eğitim merkezi odaklı fikir alış verişinde bulunuldu ve görüşler dile getirildi. İkinci gün sabah oturumunda Risale-i Nur hizmetleri, yaz okuma programları hakkında görüşler belirtildi ve kararlar alındı.

Öğle namazı ve yemek arasından sonra gazetemiz yazarlarından Rifat Okyay’ın “Risale-i Nurun Kudsi Mehazi ve Kaynakları” ve “Risale-i Nur Dersleri Nasıl Olmalıdır” adlı sunumları gerçekleştirildi. Bursa cemaatinin de iştirak ettiği ve meşveret hakkında görüşlerini belirttikleri dilek ve temennilerinden sonra toplu olarak kucaklaşma ve hatıra fotoğrafı çekildi. Bursa / Yeni Asya

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 5489
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hayatî Hasbî

    2.6.2015 11:31:25

    Başta Ali veTalip ağabeyleri ve hepinizi tebrik ediyoruz. Önde bağdaş kuranlardan biri merhum Ali Uçar'a ne kadar da benziyor.. Onun ve hepsinin isimlerini keşke bilebilsem.. Raşit ağabeyi de orada göremedim. Selam ve dua ile..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı