"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YDG-H militanları Nusaybin'de kalaşnikofla devriye attı

01 Şubat 2015, Pazar 15:29
Mardin Nusaybin'in 4 mahallesinde YDG-H militanları ellerinde kalaşnikofla devriye attı, fuhuş yapanları ölümle uyardı.

YDG-H militanları ellerinde kalaşnikof ve av tüfeği ile Nusaybin’de devriye attı.

Akşam saatlerinde Abdulkadirpaşa Mahallesi, Fırat Mahallesi, Dicle Mahallesi, Yenişehir Mahallesi ve şehrin en işlek caddelerinden olan Çağ Çağ caddesi üzerinde devriye attılar. Eli silahlı örgüt elemanları yol güzergahlarındaki internet kafelere girip işyeri işletmecilerinden fuhuş ve uyuşturucuya müsaade etmemelerini istedi.

Daha sonra Şirin sokağa gelerek burada halkı sert bir dille uyaran militanlar, "Defalarca uyarmamıza rağmen halen fuhuşa devam ediliyor, bu bizim son uyarımızdır. Bu işi yapan kişileri buraya getirip öldüreceğiz, biz namussuzluğu kabul etmiyoruz” dedi.

Ardından elinde kalaşnikof olan militanlar 3 kez havaya ateş etti. Militanlar daha sonra gecenin karanlığında sokaklara dağılarak izlerini kaybettirdiler.

Haber/Foto: Zeki Karakuş - nushaber.com

Okunma Sayısı: 5014
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı