"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya bayrağı Ödemiş’te dalgalanıyor

04 Nisan 2018, Çarşamba
Yeni Asya gazetesi ve Bizim Radyo’nun tanıtımının yapıldığı İzmir – Ödemiş otoyolunda bulunan tabelâ yenilendi.

Yeni Asya tanıtımlarının yapıldığı billboardlar yurdun dört bir yanını sararken Ödemiş tarafında şehirler arası işlek yolda yenilenen tabelâ ile Yeni Asya Türkiye’nin çeşitli bölgelerine giden yolcuları da selamlamaya başladı. Tabelâ yenileme çalışmasını yerinde gören, 19. Dönem İzmir Milletvekili Mehmet Özkan, “Yeni Asya Gazetesi vatanımızı ve dünyayı bir mektup yapmak için yola çıkmıştır. Yeni Asya Gazetesi Risale-i Nur’un efkâr-ı naşiridir. İman ve Kur’ân talebelerinin günlük Lâhika mektubudur. Yeni Asya gazetesi Risale-i Nur Talebeleri arasında fikir birliği sağlaması için yola çıkartılmıştır. İzmir Menderes bölgesinde ve Ödemiş ilçemizde Yeni Asya levhası yenilendi. Bu ana yoldan Türkiye’nin her tarafına giden yolcular şanlı Yeni Asya bayrağının dalgalandığını görmekteler” dedi.

Semih Pınar - İbrahim Çiftçi - Ödemiş

 

Etiketler: yeni asya, ödemiş
Okunma Sayısı: 1844
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı