"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya'dan Kamuoyu'na açıklama

31 Ekim 2015, Cumartesi 23:42
Her seçim öncesi olduğu gibi 1 Kasım öncesinde de Yeni Asya'nın tercihi ile ilgili olarak asılsız söylenti ve iddiaların ortaya atılması üzerine bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur...

Yeni Asya Genel Yayın Yönetmeni Kâzım Güleçyüz, seçim arefesinde Yeni Asya camiası hakkında atılan iftiralara Twitter hesabından cevap verdi.

"Yeni Asya olarak seçimdeki tavrımızı 26.10.15'te açıkladık. Bunun hilafına ortaya atılan ve defaatle yalanladığımız iddialarin aslı yoktur" diyen Güleçyüz, devamında şu açıklamalarda bulundu:

İktidar medyasının ne olduğu belirsiz korsan yayınlarla ortaya atılan bayat, asılsız iddialara sarılması telaş ve panik işareti değilse ne?

Yeni Asya'nın oy tercihi öteden beri bazılarının en büyük derdi. İftira ve çamur atmak dahil her türlü bayağılığa tevessül etmeleri bundan.

Kim yalan, iftira, provokasyon, fitne ve çarpıtma ile netice alabileceğini zannediyorsa bilsin ki niyetinin tam aksiyle tokat yer; çarpılıir.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 10348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    1.11.2015 11:12:00

    Şahsiyet kaybına,akıl tutulması,iz'an,insaf,vicdan erozyonuna uğrayanların,aziz üstadımızın kıdığı put olduğu halde ona POT KIRDI-RAN sefihlerin ve buna ses çıkarmayan KİMLİK sizlerin olduğu yerde.OSMANLI ya küfür ettirmek için OSMANLI ismini istismar eden hainlerin olduğu yerde YENİASYA ve okurları DAİMA DP den bahsetsede bu iftiracı YAHUDİ DOSTU olanların bu iftiraları devam eder.Din kardeşini,dava arkadaşını arkadan hançerlemek bu şeref,haysiyet mahrumlarının yegane MEZİYETİDİR.

  • Garib Doğu

    1.11.2015 10:35:48

    Yeni Asya'ya yalan,iftira,çamurla saldıranlar mert insanlar değil. Çünkü Üstadımız,'' mert olan cinayete tenezzül etmez,cinayet isnat edilse cezadan korkmaz''. Asil karakterli insanlar bu pespaye alçak silaha başvuramazlar. Eğer ilminize, bilginize,zekanıza yüreğinize güveniyorsanız,erkekçe, meşru bir zeminde içtima-i ve siyasi meseleleri insanın haysiyet ve şerefine yakışır bir biçimde,edebi dairesinde görüşür müzakere eder ve neticeye bağlarsınız. Böyle yapmayıp ta, arkadan,yalan,iftira,çamur,atmak,meseleleri çarpıtarak kamu oyuna sunmak, mert olanların işi değil,hele bir müslümanın işi asla olamaz. Bir karıncaya bile bilerek zarar vermeyi men eden bir dinin mensupları bu kadar rahat olarak bir müslümanın hakkına,hukukuna tecavüz edemez, Bu saldırıları yapmak bir alçaklıktır, fikir ve düşünce zaafıdır, kokuşmuşluk ve ahlaki çöküştür.Yapanın içindeki üfüneti dışarıya çıkarmasıdır. Yarın bunun ağır hesabını hukuk önünde ve ilahi adalet önünde mutlaka vereceklerdir.

  • Ali Kaya

    1.11.2015 10:22:59

    Yeni Asya daha açık ve net olarak "DP" yi savunmadığı için bu şekilde iddialar yayılmaktadır. Yeni Asya bu konuda daha net olmak zorundadır. Yoksa ona CHP'li de derler, AKP'li de MHP'li de derler... Bediüzzaman boşuna "DEMOKRAT SANDIĞI NEREDE?" diye açıktan DP'yi desteklediğini açıklamadı. İstismar ancak bu kadar açık ve net olmakla önlenir...

  • Hayati Binler

    31.10.2015 20:46:29

    "Sen doğru dur, eğri belasını bulur." demiş Hz. Ali (KV) efendimiz. Bizimki de böyle elhamdulillah. Kazım bey çok güzel ifade etmiş. Allah (cc) razı olsun. Amin.

  • demokrat

    31.10.2015 20:17:12

    Helal olsun size...helal olsun.kırk senedir bizi eğdirmediniz.helal olsun size.YeniAsya okumak ne gurur verici.helal olsun size.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı