"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya'nın 49. yılı Antalya'da kutlandı

25 Şubat 2018, Pazar
​Gazetemizin 49. kuruluş yıl dönümü İstanbul merkez binamız ve bütün temsilciliklerde kutlanıyor.

Bu kapsamda Yeni Asya Antalya Temsilciliği organizasyonuyla bir kutlama toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Burdur ve Isparta okuyucuları da katılırken Yeni Asya’nın 49. yılı anısına pasta kesildi. ‘Vicdanın ve sağduyunun sesi’ olma parolasıyla yayımlanan Yeni Asya’nın yarım asırlık hikâyesi yurt genelinde heyecan oluşturmaya devam ediyor.

Antalya Temsilciliğince yapılan açıklamada yarım asırlık çizginin korunması ve gazetenin gelecek nesillere aktarılması görevine dikkat çekildi. ‘İttihat’ adıyla yayın hayatına başlayan Yeni Asya’nın zor imtihanlardan geçtiği vurgulanan açıklamada, gazeteyi ayakta tutan en önemli unsurun devirlere göre değişmeyen duruşu ve istikrarlı çizgisi olduğu vurgulandı.  

Antalya - Adnan Deniz

Etiketler: yeni asya, antalya
Okunma Sayısı: 2656
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa yahya

    25.2.2018 11:32:44

    Yılınız kutlu olsun

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı