"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya standı çocuklarla şenlendi

11 Ocak 2019, Cuma 16:56
Adana Çukurova 12. Kitap Fuarı’nda yer alan standımız çocukların akınına uğradı.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği, ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile 5-13 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenen Çukurova 12. Kitap Fuarı’Ndaki standımız çocukların akınına uğradı. Özellikle Can Kardeşlerin büyük ilgi gösterdiği standımızda onların sorularına cevap vermekte zorluk çekildi. Stand önünü adeta şenlik alanına çeviren çocuklar Can Kardeş dergileri ve kitaplarıyla mutlu oldukları görüldü.

BEDİÜZZAMAN KÖŞESİ UĞRAK YERİ

300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı yılın ilk kitap fuarı olan Çukurova Kitap Fuarı’ndaki standımız boş kalmadı. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Yeni Asya Satış Pazarlama Müdürü Cesim Aydın, “Her gelen Risale-i Nur ve Üstad fotoğraflarının olduğu standımıza uğradı. Dolayısıyla yoğunluk yaşadık. Cuma günü öğrencilerimizin de uğramasıyla nefes alamadık. Soruların cevap yetiştiremedik. Ama mutlu mesut olarak standımızdan ayrılmalarını sağladık. İlgi gören standımıza desteklerini esirgemeyen Adana Temsilciliğimiz’e de özellikle teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu. Girişin ücretsiz olduğu Çukurova Kitap Fuarı, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Son gün kapanış saati ise 19.00 olarak belirlendi.

Haber Merkezi

Etiketler: Yeni Asya, TÜYAP, Adana, kitap, fuar
Okunma Sayısı: 1675
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı