"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Asya’ya müteşekkiriz

22 Mart 2019, Cuma 00:15
Seçim çalışmaları kapsamında Kütahya’nın Gediz ve Emet ilçelerine ziyaretler yapan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, adayları Münevver Azmioğlu ile Mustafa Koca’ya destek istedi.

DP Lideri Uysal, Gediz Demokrat Parti İlçe Teşkilâtında partililerle yaptığı toplantıda, Yeni Asya’ya müteşekkiriz olduğunu söyledi. Uysal, “Hangi cephesinden bakarsa bakalım, memleketin ölçülerini yitirdiği bambaşka bir toplumsal iklimde nefes alıp veriyoruz” dedi. DP Lideri Uysal, iktidarın politikalarını eleştirerek şunları söyledi; “Türkiye sadece son bir yıl içinde uçacak kaçacak derken, 1 milyon 200 bin kişinin işsiz kaldığı bir Türkiye , işsizlik yüzde 10,5’den 13,5’e çıkmış, bu devletin verilerine ne kadar inandığımızla, ne kadar veri olarak kabul ettiğimizle alakalı.”

Medya, bizlere yer vermiyor 

Medyada kendilerine yer verilmediğini belirten Uysal eline masadaki Yeni Asya’yı alarak şöyle konuştu; “Yeni Asya’ya ya müteşekkiriz. Bugün Yeni Asya’nın dışında bize kapılarını açan birinci derecede bir gazete yok. Bu anlamda teknolojik alt yapı dolayısıyla farklı farklı mecralarda da yapılanmalar yapmak gibi bir niyetimiz var. İnşallah bu yürüdüğümüz yolda Allah bize bunları başarmayı nasip eder. “DP Lideri Gültekin Uysal daha sonra bir kısım ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet etti. Gediz’de Münevver Azmioğlu, Emet ilçesinde DP Belediye Başkan adayı mevcut Belediye Başkanı Mustafa Koca için destek istedi. Kütahya – Yeni Asya 

Okunma Sayısı: 2399
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    22.3.2019 05:03:56

    Gel ve Ayasofya'yi ibadete acacak KAHRAMAN zat sen ol! Erdogan o zat olmadigini sahsi kaziye-i muhkeme karariyla ispat etti; Sultanahmet dolunca bir bakacakmis!.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı