"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni bir sentetik uyuşturucu türü Türkiye'de ilk kez ele geçirildi

06 Mart 2015, Cuma 15:44
Sakarya'da polisin düzenlediği operasyonda 280 gram yeni bir sentetik uyuşturucu türü olduğu belirtilen 'Marok' maddesi ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucunun yurt dışından getirildiği ve bonzai gibi etkili ve tehlikeli olduğu kaydediliyor. 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen M.B., B.B. ve Ö.F. isimli şüphelileri gözaltına aldı. M.B.'nin aracında ve ikametinde yapılan aramalarda 220 adet şeklinde 280 gram 'Marok' isimli sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Yapılan araştırmada ele geçirilen uyuşturucunun yurt dışından getirtildiği ve bonzai gibi etkili ve tehlikeli olduğu belirtildi. Söz konusu uyuşturucu maddenin Türkiye'de ilk kez ele geçirildiği ifade edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden M.B. ve B.B. tutuklandı.

Okunma Sayısı: 1567
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı