"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İlk toplantı Saray'da

24 Mayıs 2016, Salı 12:43
Başbakan Yıldırım tarafından açıklanan yeni kabine, ilk toplantısını yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapacak.

AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan onay aldıktan sonra yeni Bakanlar Kurulu'nu bugün açıkladı. 65. Hükümet ilk toplantısını ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapacak.

65. hükümetin ilk Bakanlar Kurulu toplantısına ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Bakanlar Kurulu, Çarşamba günü saat 14.00'te Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak.

AA

Okunma Sayısı: 1976
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı