"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Şafak’ta son yazısını yazdı

27 Mayıs 2017, Cumartesi 21:34
Uzun yıllardır AKP’nin operasyonel gazetesi Yeni Şafak’ta yazan Salih Tuna, ‘veda’ yazısıyla köşesine son verdi... Tuna’nın son yazısı sert eleştiriler ve sitemlerle dolu.

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna gazeteye veda etti. Uzun yıllardır Yeni Şafak’ta yazan Tuna, “Veda yazısı: Hadi bana eyvallah” başlığıyla son yazısını kaleme aldı. Geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat eden gazeteci Akif Emre’nin ardından üzüntüsünü yazısında anlatan Salih Tuna, “Öyle dedim ama bir ‘biz’ kaldı mı o yıllardan geriye, bilmiyorum, bilemiyorum. Bildiğim tek şey: Ben de gidiyorum. Yeni Şafak’ta bu son yazım. Hakkınızı helal edin. Allahaıs

Etiketler: salih tuna
Okunma Sayısı: 3811
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı