"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Şafak yazarından Hükümet'e sert eleştiri

31 Ekim 2014, Cuma 16:45
Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan isyan etti: MGK’nın lağvedilmesini beklerken, bu ne iş şimdi? Neler oluyor?

Hükümete yakın yayınlarıyla dikkati çeken Yeni Şafak Gazetesinin Yazarı Yusuf Kaplan AKP'nin asker ile olan ilişkisinin tehlikeli boyutlara ulaşmasından endişeye kapıldı. "Paralel Yapı" ile mücadelenin askerlerle yapılamayacağını söyleyen Kaplan, twitter'da yaptığı paylaşımlarla dünkü MGK toplantısını topa tuttu. MGK toplantısının uzun sürmesinin kendisini tedirgin ettiğini yazan Kaplan, "MGK’nın lağvedilmesini beklerken, bu ne iş şimdi? Neler oluyor?" diye sordu. Bir takipçisinin MGK'yı savunur şekildeki twitine de itiraz eden Kaplan, "Saçmalamayın! Neden MGK? Askerlerle mi halledeceğiz işimizi? Tehlikeli bir kafa bu! "Senin MGK'n kötü,benimkisi iyi" mi diyeceğiz?" diyerek tepki gösterdi. Kaplan, bir başka takipçisinin yazdığı "yusuf hocam bu paralel tabiki  diğerlerinden daha tehlikeli ayrica bu MGK çokça sivil ağırlıklı" şeklindeki twitine de "Yanlış! Bu bir aldatmaca. MGK'dan kurtulmamız lazım. Bugünkü yazıda yazdım. Okusunlar: Önlem alsınlar. Askerlele olmaz!" şeklinde cevap verdi.

Gökhan Yılmaz / Yeni Asya

Twitter: @MGokhanylmz

Kaplan'ın 'Paralel Yapı'ya karşı hükümete uyarılar yaptığı yazısının ilgili kısmı şu şekilde:

HÂRİCİYE'DE 'PARALEL-MONŞER KARDEŞLİĞİ'!

Ayrıca bir de hâriciyeye paralel şebeke derinlemesine sızmış durumda: Parmağında oynatıyor büyükelçileri pek çok ülkede!
Kendileri devşirme olan monşerlerin olduğu 'Türk' büyükelçilikleri, zaten bu ülkeyi, tarihî derinliğini, medeniyet ruhunu ve iddialarını temsil etmiyor, yıkıyor: Uygulanmaya çalışılan 'açılım politikaları'nın köküne kibrit suyu döküyor!
Öte yandan hâriciye'de gözlenen paralel çete-monşerler ittifakı da yine Türkiye'nin altını oymakta küçümsenemeyecek bir rol oynuyor.
Özetle hâriciyede 'paralel çete-monşerler kardeşliği' kurulmuş durumda!
Hâriciye'ye çeki düzen verilsin lütfen!
Böyle giderse, burada alınan kararların hiç biri dışarıda uygulanamaz ve her şey geri teper.
Ben uyarımı yapıyor. Gereğini yetkililer yapsın.

Kaplan'ın yazısının tamamı için tıklayınız

Okunma Sayısı: 3350
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    1.11.2014 16:21:32

    sayın, kaplan ya gerçekten komiksiniz, şimdide türkiyedeki herşeyden dış işleri sorumlu? ama 12 yıldır başta olanlkar masun oyuna getiriliyor. öylemi? ozaman hepbirlikte istifa eder gidersiniz. hep birlikte diyorum çünkü kazancınız ortak, herkes bir pay alıyor. Maşallah maşallah. sayın eygi yi de bir takip edin. doğru sözlerinize bile içimden alkış tutmak gelmiyor. işte demokrat insanları bu duruma düşürdünüz. yuh size.

  • Serdengeçti..

    1.11.2014 10:17:46

    AKP'Lİ yöneticilerin içlerindeki ruh gitmiş, gözü dönmüş, ne dediklerini ve yaptıklarını bilmiyorlar. Allah sanki akıllarını ve basiretlerini almış. Bediüzzaman'ı dışlayan Menderes ve DP'in son dönemlerindeki gibiler. Sonları hiç iyi değil.

  • Kulhan Bey

    31.10.2014 17:02:01

    Saat doğruyu göstermiş bi kere işte...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı