"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni sistemin faturası halka çıkacak

12 Temmuz 2018, Perşembe 17:20
Liberal Demokrat Eski Genel Başkanı Cem Toker Best FM’de yayınlanan Konuşan Türkiye programında Ufuk Karcı’nın sorularını cevapladı. Başkanlık sistemini ve yeni kabineyi değerlendiren Toker bir iki yıl içerisinde IMF’den borç alacağımızı iddia etti.

Ufuk Karcı ile Konuşan Türkiye Programına konuk olan Liberal Demokrat Eski Genel Başkanı Cem Toker önemli açıklamalarda bulundu. Yeni kabineyi değerlendiren Toker, “Kabinede yer alan isimler yeni sistemde Erdoğan’ın emrindeki insanlardır. Bakan değil sekreterdir aslında. Bir sekreter patronun emrinden ne kadar çıkabilir, ne kadar bağımsız karar verebilir? Yeni bakanların ne kadar başarılı olabileceği Erdoğan’ın alacağı yani bir adamın alacağı kararlara bağlı” dedi.

Maaşlar azalacak, vergiler artacak

Türkiye’nin ekonomisinin dibe vurduğunu söyleyen Toker, bir iki sene içerisinde IMF’den Türkiye’nin borç alacağını iddia etti. Toker, “IMF’ye gittiğimizde bizim önümüze koyulacak şartlar olacak. Türk halkının maaşları azalacak, vergiler artacak, emekli maaşları kesilecek ve benzeri olaylar olduğu zaman Türk milleti tek adam sisteminin faturasını iliklerinde hissedecek. 

 

Etiketler: cem toker, yeni sistem
Okunma Sayısı: 2226
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı