"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni Yargıtay üyeleri Resmi Gazete'de yayınlandı

11 Temmuz 2017, Salı 09:59
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulunca Yargıtaya üye seçimine ilişkin alınan kararlar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Buna göre, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı, eski HSK Genel Sekreteri Bilgin Başaran, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Fevzi Yıldırım, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Harun Kodalak, Denizli Hakimi Hatıran Alper, İstanbul Hakimi İslam Çiçek ve Yargıtay Tetkik Hakimi Kadri Özerdoğan, Yargıtay üyeliklerine seçildi.

Ayrıca, eski HSK üyeleri Mehmet Durgun, Metin Yandırmaz, Ömer Kerkez, Ramazan Kaya, Ömür Topaç, Turgay Ateş ve İsa Çelik de Yargıtay üyeliklerine getirildi.

AA

Etiketler: yargıtay, resmi gazete
Okunma Sayısı: 1394
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı