"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeniden ameliyata alınan Baykal'ın son durumu

17 Ekim 2017, Salı 10:27
Yeniden ameliyata alınan eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın beyin dokusunda bir problem olmadığı, beynindeki ödemin boşaltıldığı, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Baykal'ın tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesi'nin önünde bekleyen gazetecilere, sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Baykal'a saat 8.30'da yapılan kontrol tomografinin ardından ameliyat kararı alındığını ifade eden Baydar, "Operasyonla beyindeki basıncın giderilmesi kararı verildi. Biliyorsunuz bizim için ilk 72 saat çok önemli. Kanama başlangıçta, dün akşam çekilen tomografide bir miktar gözüktü ama kabul edilebilir ölçüdeydi, bugün sabaha çekildiğinde kanama durmasına rağmen ödem artmıştı." bilgisini verdi.

Baydar, beyindeki basıncın düşürülmesi için ameliyat kararı verildiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Ameliyat esnasında yapılan yine anjiyografide beynindeki kanlanmanın tam olduğu ve bütün konulan stenttin ve damarların açık olduğu gözlendi. Beyin dokusunun da canlı olduğu ve bir problem olmadığı gözlendi. Onun üzerine beynin içerisindeki ödem boşaltılarak ameliyata son verildi.

Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyidir, beyindeki bütün damarlar çalışmaktadır, herhangi bir beynin bir bölgesinde canlı olmayan bir doku yoktur. Bu bizi çok sevindiriyor. İnşallah önümüzdeki günlerde yoğun bakımdan çıktıktan sonra da onun yine buradan hepinize 'Nerede kalmıştık?' diyerek konuşmalarını bekleyeceğiz.

Ben bu mutlu haberi paylaşmak ve ameliyatının iyi geçmiş olduğunu iletmek için buradayım. Tüm Deniz Baykal'ı seven, telefonla ulaşan, izleyen tüm vatandaşlarımıza 'Merak etmeyin. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyiye gidiyor' demek istiyorum."

AA

Etiketler: deniz baykal
Okunma Sayısı: 2384
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı