"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yenişehir'in toplanmayan çöplerini Sur'un işçileri topladı

31 Ekim 2016, Pazartesi 07:30
Diyarbakır'da Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Eşbaşkan Fırsat Anlı'nın gözaltına alınmasından sonra kentte 5 gündür toplanamayan çöplerini, bugün akşam saatlerinde komşu Sur ilçesinin temizlik işçileri topladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Eşbaşkan Fırsat Anlı'nın 5 gün önce gözaltına alınmasından sonra Diyarbakır kent merkezinde toplanmayan ve HDP'nin Valiliği, Valiliğin de belediyeleri suçladığı çöp toplama sorunuyla ilgili bu akşam önemli gelişme yaşandı.

Daha önce Belediye Başkanlığı'na KHK kapsamında Vali Yardımcısının atandığı Sur Belediyesi'nin temizlik işçileri, kamyonlarla gelerek komşu Yenişehir ilçesinin çöplerini toplamaya başladı. Sur Belediyesi'nin temizlik işçileri, dört ekip halinde Yenişehir ilçesinin cadde ve sokaklarında biriken çöpleri toplarken, ayrıca sokakları da temizledikleri de görüldü.

DHA

Etiketler: diyarbakır, sur, çöp
Okunma Sayısı: 832
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı