"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeşil GYO mağdurları: Haksızlık büyük

25 Eylül 2018, Salı 00:27
Yeşil GYO’nun mağdurları haklarını aramak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya geldi.

2014 yılı itibariyle Innovia4 inşaat projesinden daire almalarına rağmen dairenin hala kendilerine teslim edilmediğini belirtenler tepkilerini dile getirdi.

Süreç boyunca sürekli çeşitli bahanelerle ertelendiklerini ifade eden bir konut sahibi, şunları söyledi:

“Sabrımız tükenmiş bulunmakta. Acımasız inşaat baronları çocuklarımızın emeklerine göz dikti. Elbette hesabını soracağız! Bu soruna acil çözüm bulmasını istiyoruz. Yeşil İnşaat’ın sahibi Engin Yeşil’den somut bir adım gelmezse suç duyurusunda bulunacağız, eylemimizi büyüteceğiz. Burada büyük bir haksızlık var, kimseden rüşvet istemiyoruz. Evlerimizi istiyoruz.”

Haber Merkezi

Etiketler: yeşil gyo
Okunma Sayısı: 2286
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı