"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeşilköy Havalimanı’nda üst düzey güvenlik önlemleri alındı

23 Aralık 2015, Çarşamba 14:08
Kurtköy Havalimanı'nda meydana gelen patlamanın ardından Yeşilköy Havalimanı’nda da güvenlik önlemleri artırıldı.

Araçları havalimanı girişinde durduran polisler, sürücüleri ve araçları didik didik aradı. Arama sırasında bir otomobilin bagajında balta çıktı. 

Kurtköy Havalimanı'nda gece 02.00 sıralarında meydana gelen patlamada Zehra Yamaç hayatını kaybederken, bir kişi de yaralanmıştı. Patlama sonucu 200 metre mesafede bulunan 3 farklı noktada, 3 uçakta hasar oluştu. Konuyla ilgili incelemeler sürerken, patlamanın sebebine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. 

Yaşanan olay üzerine Yeşilköy Havalimanı’nda da güvenlik önlemler artırıldı. Polisler havalimanı girişinde şüphelendikleri araçları durdurarak aradı. Sürücülerin kimliklerini kontrol eden polis, daha sonra üst araması yaptı. Arabalarda da detaylı arama yapan ekipler, bagajlardaki tüm eşyaların içini açarak aradı. Arama sırasında bir otomobilin bagajında balta çıktı. Sürücü işlem için emniyet noktasına götürüldü. 

Okunma Sayısı: 1121
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı