"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yiğit Bulut: Erdoğan’a bir şey olursa 100 yıl hiç kimse rahat kahvaltı bile edemez

22 Mart 2017, Çarşamba 14:20
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı ve Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, “Erdoğan’a en ufak bir zarar gelmesi halinde tüm dünyanın tehdit altında olacağını” öne sürdü.

TRT’deki “Derin Analiz” programında konuşan Bulut, AB ülkeleri ve ABD’nin Türkiye’ye yönelik bazı yasaklarına değinirken, “Eğer Recep Tayyip Erdoğan’ın kılına zarar gelirse ne Amerika, ne Avrupa ne de diğer coğrafyada hiç kimse rahat kahvaltı bile edemez” ifadelerini kullandı.

Yiğit Bulut, “Türkiye tam ayağa kalkarken finansal ekonomik sosyoloji anlamında tam bağımsızlık yolunda ilerlerken eğer bu yolu açmaya çalışanlara birşey olursa eğer bu yolu açma yolunda ilerleyen başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu yolda ilerleyenlere bir şey olursa önümüzdeki 100 yıl içinde hiçbir coğrafyada hiç kimse bir sabah kahvaltısı bile edemez.” dedi.

“Arkasında Almanya var”

ABD’nin Türkiye’nin de aralarında olduğu 8 ülke uçaklarında cep telefonundan büyük elektronik cihazlara kabin yasağı getirmesini de değerlendiren Bulut, Trump-Merkel görüşmesinden hemen sonra alınan kararın arkasında Almanya’nın olabİleceğini iddia etti.

 

Etiketler: yiğit bulut
Okunma Sayısı: 3843
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • alim bal

    23.3.2017 12:02:03

    kimsede huzur kalmadı. adalet hukuk bitti.hem kişiler fanidir. bulut efendi

  • Bir mağdur

    22.3.2017 21:43:04

    Düşünün 2000'li yılların başlarında Sinan Aygün'le birlikte kanal kanal dolaşıp Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattını göstererek Erdoğan'ın görevinin bu hattın doğusunu bölmek olduğunu bangır bangır bağıran bu adam nasıl olurda CB'na danışman olabildi? Bugünkü düşüncelerini değiştiren ne idi? Daha dün ülkeyi bölecek derken bugün dünyayı kurtaracak demek nasıl anlaşılmalı?

  • kubilay

    22.3.2017 20:24:05

    kimdir bu adam ne yapmaya çalışıyor kimi tehdit ediyor?Başkalarını tehdit edersen ,darp edersen herhalde milletin eli armut toplamıyor.yahu kimseyle ekonomik siyasi ticari idari olarak dost olmayacak mıyız?memleketi böyle yalnızlaştırmak deli saçması sözler savurmak ne kazandırıyor?Yahu bu dünya sadece size ait değil ki? Bşkları da var.İşler yani kalkınma iyi geçinme,dost edinme ekonomik kalkınma böyle gitmez.çıkmışız meydana herkese meydan dayağı atıyoruz.bu böyle gitmez hey idareciler bu bürokratlara bir şeyler anlatın.Eline kılıcı alıp gelip geçeni tehdit edip seni döverim ha demek parmak sallamak sizce akıllılık mı?

  • numan

    22.3.2017 19:04:47

    Dünün mao sempatizanları bugün en koyu akp li takılıyor.Destekliyormuş gibi görünse de çıkarları bittiği an bir kaşık suda boğacak kadar bu insanlardan ve düşüncelerinden uzak aslında.Cümlelere bakınca dünyayı idare ettiğini zannediyorsunuz

  • Özcan Erkiş

    22.3.2017 15:48:53

    Hem dünya hem insan fânidir. Ezel ve ebed Sultanı ise Allah'tır. Kâinat Zât- Kayyum ile kâimdir, fanilerle değil. Anlaşılan o ki başdanışmanın "dünyası" kendisine bel bağladığı şahsın hayatı ile kâim ve dâimdir. "Kılına zarar gelmesi" halinde "ABD, Avrupa ve diğer coğrafyada hiç kimse rahat kahvaltı bile edemez"miş! Niye? Dünya ve içindekiler -hâşâ- o şahsın yüzüsuyu hürmetine mi rızıklandırılıyor? Bunlar maksadı aşan, muvazenesiz sözlerdir. Allah akıl, fikir, iz'an, insaf versin! Aklı başında bir müslümanın ağzından çıkacak sözler değil. Bakalım ifrat-ı muhabbet sahibi bu fanatik partizan taraftarlardan daha ne gibi "inciler" duyacağız? Aman dikkat bu ifrât-ımuhabbet, İsevileri bile yoldan çıkarmıştır. Bizden hatırlatması!.....

  • VİCDAN

    22.3.2017 14:38:12

    yok yaaaa

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı