"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yıldıray Oğur'un yazılarına son verildi

28 Nisan 2017, Cuma 15:20
Gazeteci-Yazar Yıldıray Oğur, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türkiye Gazetesi'ndeki yazılarına son verildiğini duyurdu.

Paylaşımında ''Bir maceranın daha sonuna geldik'' ifadelerini kullanan Oğur, ''Bu zor 4 yıldaki destekleri için teşekkür ederim. Hayırlısı...'' ifadelerini kullandı.

***

Ahmet Taşgetiren'in Star'dan ayrıldığı iddia edilmişti

Gazete Duvar'ın alıntı yaptığı habere göre, Cem Küçük’ün, “Artık AK Parti’nin bu radikal İslamcılarla da, yani bu Mavi Marmara’daki manyak tipler, yani kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman tipler var, bunlarla da yolların ayrılması lazım” ifadesiyle başlayan tartışmanın Star’da da Ahmet Taşgetiren'in ayrılığına neden olduğu iddia edilmişti.

Taha Ün, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile bu yöndeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Ün yaptığı paylaşımda ''İhlas medya grubu omurgasızlığını kendine yakın bir medya sitesinde yalan haber yaparak örtemez.Ahmet Taşgetiren'in Star'dan ayrıldığı YALAN'' dedi.

 

Okunma Sayısı: 6020
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı