"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yine iş kazası: 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı

18 Kasım 2014, Salı 15:57
İzmir’in Bornova ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürlüğü’ne ait içme suyu arıtma tesisi inşaatında meydana gelen iş kazasında 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Kavaklıdere Mahallesi'nde devam eden ve Gördes Barajı’ndan gelen suyun arıtması için kurulan tesisin inşaatında meydana geldi. Beton blokların taşınmasında kullanılan vince çıkan işçiler, iddiaya göre dengelerini kaybederek zemine düştü. Vinç firmasında çalıştığı belirtilen 32 yaşındaki Serkan Gültepe öldü, 37 yaşındaki Ali Ekber Alaca ise yakalandı. Gültepe'nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yaralı Alaca ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Okunma Sayısı: 2222
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı