"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yol kesen PKK'lılar 12 aracı yaktı

24 Mayıs 2016, Salı 16:10
Ağrı'nın Doğubayazıt ve Van'ın Çaldıran ilçeleri arasında karayolunu yol kesen PKK'lı teröristler aralarında uluslararası taşımacılık yapan TIR'ların da bulunduğu 12 aracı ateşe vererek yaktı.

Olay saat 13.00 sıralarında Van'ın Çaldıran İlçesi ile Ağrı'nın Doğubayazıt arasında bulunan ve Çaldıran'a yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı eteklerindeki Soğuksu bölgesinde meydana geldi. Yolu kapatan PKK'lılar gelen araçları durdurdu. Sürücüleri indiren teröristler 12 aracı ateşe verdi.

Olayın haber alınması üzerine güvenlik güçleri bölgede helikopter destekli operasyon başlatıldı. Çaldıran- Doğubayazıt kara yolu güvenlik gerekçesiyle kapatıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1620
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı