"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yolsuzluğa 28 tutuklama

28 Temmuz 2018, Cumartesi 18:00
Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’ne (ANTBİRLİK) düzenlenen ikinci dalga operasyonda, ‘yolsuzluk, zimmet ve dolandırıcılık’ suçlamasıyla gözaltına alınan 31 kişinden 28’i tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Aynı soruşturmada daha önce de 11 şüpheli tutuklanmıştı. Operasyonda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından 2016’da görevden alınan ANTBİRLİK eski Başkanı A.B. ile yönetim kurulu üyeleri, eski genel müdürleri ve iş yaptıkları firma temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 13 şüpheli, ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’, ‘Kamu kurum ve kuruluşları zararına dolandırıcılık’, ‘İcbar suretiyle irtikap’ ve ‘Zimmet’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden 11’i tutuklanırken, 2’si adli kontrolle serbest kaldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1461
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı