"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun evinde öldürüldü

11 Aralık 2017, Pazartesi 14:09
Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, İstanbul Şile'deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü. Uzun’u öldürdüğünü itiraf eden kişinin, Uzun'un yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol aldığı öğrenildi.

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, İstanbul Şile Çavuşpaşa Mahallesi’ndeki evinde ölü bulundu.

Uzun'un başına beyzbol sopasıyla vurulduktan sonra bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşıldı.

Ünlü yönetmenin cep telefonu, cüzdanı ve otomobilinin çalındığı belirlendi.

Kamera görüntülerini incelemeye alan polis cinayeti, ünlü yönetmenin figüran olarak oynattığı O.A'nın işlediğini belirledi.

Beylikdüzü'de gözaltına alınan zanlının üzerinden yönetmenin cep telefonu çıktı. Suçunu itiraf eden zanlı, “Uzun'un evinde alkol aldık. Sohbet sırasında aramızda tartışma çıktı. Çok öfkelendim, bıçakladım, daha sonra da beyzbol sopasıyla başına vurdum” dedi.

Ulusal ve uluslararası alanda yönetmen olarak 8 ödül alan Mustafa Kemal Uzun, 49 film ve dizinin yönetmenliğini yaptı. 3 film senaryosu yazan, 4 filmde de oyuncu olarak kamera karşısına geçen Uzun’un cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. 

NTV

Okunma Sayısı: 1979
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Nurten

    12.12.2017 12:11:22

    Bu işin altında daha ozel bir is var diye dusunuyorum. Katıl bunu açıklamaya cekiniyor

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı