"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yozgat’ta alkollü mekanlar OHAL süresince kapatıldı

29 Eylül 2016, Perşembe 10:15
Yozgat Valiliği İl Olağanüstü Hal Bürosu, il genelinde faaliyet gösteren, alkollü içecek tüketilen umuma açık mekanları OHAL süresince kapattı.

BirGün’ün haberine göre, Yozgat Valiliği İl Olağanüstü Hal Bürosu, il genelinde faaliyet gösteren, alkollü içecek tüketilen umuma açık mekanları OHAL süresince kapattı.

Habere göre, Valilik’ten İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen yazıda “ilimizde gazino, pavyon ve bar adı altında faaliyet gösteren yerler ve çevrelerinde meydana gelen olaylar incelendiğinde bu olayların kasten öldürme kasten yaralana, tehdit, hakaret, mala zarar verme, görevi yaptırmamak için direnme, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından teşekkül ettiği görülmüştür” bilgilendirmesi yapıldı. Yazıda “il genelinde faaliyet gösteren bar, pavyon, gazino vs. gibi umuma açık yerleri OHAL süresince kapatılmıştır” ifadesi kullanıldı.

Etiketler: yozgat
Okunma Sayısı: 1687
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı