"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YPG Türkiye sınırına bayrak dikti

23 Ekim 2014, Perşembe 15:05
Kobani'deki çatışmalar 39. gününde devam ederken, kentin doğu bölgesinde IŞİD militanlarını gerilettiği öğrenilen YPG güçleri, Türkiye sınırına yakın bir noktadaki yüksek bir binaya bayrak dikti.

Kobani'yi ele geçirmek isteyen IŞİD militanları, 39 gün önce doğudaki Telabyad ile batıdaki Carablus'tan saldırı başlattı. 

IŞİD'in saldırısından kaçan binlerce kişi evlerini terk etti ve Türkiye'ye sığındı. Günlerdir Kobani'de devam eden çatışmalar, son 2 gündür yeniden şiddetlendi. Gece boyu yoğun çatışmaların yaşandığı Kobani, yeni güne ise daha sessiz başladı. Aralıklarla süren çatışmalar sırasında zaman zaman meydana gelen patlamaların ardından oluşan duman Türkiye tarafından da görülüyor. 

SINIRDAKİ BİNAYA BAYRAK 

Yoğun olarak Kobani'nin doğu ve güney bölgelerinde süren çatışmalarda bazı YPG'lilerin kamyonet üzerindeki doçka ile ateş etmeleri de kameralara yansıdı. Sokak çatışmalarının sürdüğü Kobani'de, doğu bölgesinde bulunan Türkiye sınırına birkaç yüz metre uzaklıktaki 5 katlı bir binaya YPG güçlerinin bayraklarını astığı görüldü. 

Kobani semalarında keşif uçuşu yapan ABD öncülüğündeki koalisyon uçaklarının önceki günlere oranla bugün hiç bombardıman yapmaması dikkat çekti. 

Okunma Sayısı: 1456
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • abuzer

    23.10.2014 15:58:35

    Rüstem kardeşimizin yorumuna can-u günülden katılıyorum. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır atasözü boşuna söylenmemiştir. Selamlar

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı