"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YSK’dan önce Erdoğan açıkladı

18 Nisan 2024, Perşembe 17:08
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı seçimiyle ilgili nihai kararını açıklamasından saatler önce “YSK Hatay’da son noktayı koymuştur” açıklaması tartışmaya neden oldu.

VOA Türkçe’nin haberine göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Talebimiz YSK tarafından, YSK’daki temsilcimizin ifadesiyle kapağı dahi açılmadan reddedildi. Bu siyasi bir karardır, siyasi talimat ile yapılmıştır. Siyasi talimat bu sefer öyle gizli kapaklı verilmemiştir. Erdoğan tarafından daha YSK toplantısı başlamadan önce şu ifade kullanıldı, grup toplantısında, canlı yayında, ‘YSK Hatay konusunda son noktayı koydu’. Toplanmadılar ki nereden biliyorsun son noktayı koyduğunu? Bu ifade zaten açıkça talimattır, verdiğin talimatın itirafıdır” dedi. 

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1294
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    19.4.2024 11:43:20

    Hür ve adil seçime darbe yapanın bir itirafı ve suç işlediğine dair delilin ikrarıdır. Milletin reyi ile seçilen 10 beleidye başkanını cebir ve ölüm tehditleri ile istifa ettirip,parti il başkanı atıyormuş gibi atama yapanın esasen katıksız DARBECİLİĞİNE bir delil daha.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı