"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

YSK, referanduma itirazların ret gerekçelerini açıkladı

27 Nisan 2017, Perşembe 19:36
​Yüksek Seçim Kurulu (YSK) CHP’nin referandum itirazına verilen ret cevabının gerekçesini açıkladı. Açıklamada “Tam kanunsuzluk koşulları oluşmadı” ifadelerine yer verildi.

YSK'nın, halk oylamasının iptaline yönelik başvuruları reddetmesine ilişkin kararının gerekçesinde, YSK'nın "mühürsüz oyların geçerli sayılacağına" ilişkin kararının, henüz sandık sonuçları belirmeden ve tercihler üzerindeki olası etkisi bilinmeden alındığı, bu kararın, eşitlik ve tarafsızlık ilkesine de uygun, objektif bir karar olduğu belirtildi. Gerekçede, "Bu itibarla Kurul kararının, seçimin neticesine tesir eden bir müdahale olarak değerlendirilmesi mümkün değildir." denildi.

VATAN PARTİSİNİN İTİRAZINA VERİLEN CEVAP 

HDP'NİN İTİRAZINA VERİLEN CEVAP 

CHP'NİN İTİRAZINA VERİLEN CEVAP 

Okunma Sayısı: 1941
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özcan Erkiş

    27.4.2017 20:02:40

    Yâni özetle YSK diyor ki : 1."Atı alan Üsküdar'ı geçmiştir! " 2. "Bu iş bitmiştir! " 3. "Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği Niğde'ye! " Hâkimiyet bilâ kayd -u şart milletindir!! Fakat "Tam kanunsuzluk koşulları oluşmadı" ğından millet iradesi şimdilik geçersizdir(!). Türkiye ve Avrupa kamuoyuna saygıyla duyurulur(!).

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı