"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüksekova'da yaralanan polis memuru şehit oldu

01 Aralık 2015, Salı 19:09
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, geçen ay askeri konvoya düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru Mustafa Yavaş tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.

Askeri konvoya düzenlenen ve bir asker şehit olduğu saldırının ardından çıkan çatışmada yaralanarak GATA Hastanesine kaldırılan özel harekat şubesinde görevli polis memuru Yavaş, şehit oldu.

Yavaş'ın cenazesi, yarın Özel Harekat Daire Başkanlığının Gölbaşı'ndaki kampüsünde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kocaeli'ye gönderileceği öğrenildi.

Şehit Polis Yavaş, yarın Gölcük'te toprağa verilecek

Şehit polis memuru Mustafa Yavaş'ın yarın Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verileceği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Eskişehir Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken, geçici görev nedeniyle bulunduğu Yüksekova ilçesinde 10 Kasım tarihinde bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından askeri konvoya düzenlenen saldırı ve sonrasında çıkan silahlı çatışma neticesinde ağır yaralanan ve Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen polis memuru Mustafa Yavaş'ın (42), şehit olduğu belirtildi. 

Açıklamada, evli ve üç çocuk babası olan şehit polis memuru Yavaş için yarın sabah Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda tören düzenleneceği, cenazenin daha sonra babaevinin bulunduğu Kocaeli'nin Gölcük ilçesine bağlı Hisareyn beldesinde ikindi namazının ardından toprağa verileceği ifade edildi.

AA

Okunma Sayısı: 1278
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı