"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yunanistan'a kaçan darbeci askerlerle ilgili flaş gelişme

06 Aralık 2016, Salı 16:06
Yunanistan'ın başkenti Atina'daki temyiz mahkemesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bu ülkeye kaçan askerlerden üçünün Türkiye'ye iade edilmesine karar verdi.

Yunanistan'ın başkenti Atina'daki temyiz mahkemesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bu ülkeye kaçan sekiz askerden üçünün Türkiye'ye iade edilmesine karar verdi.  

Associated Press'in haberine göre, mahkeme heyeti, askerlerin "darbeye dahil olmak, parlamento oturumuna engel olmaya çalışmak ve helikopter gasbetmek" suçlarından iadesine karar verdi. Ancak mahkeme, kaçak askerlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimine dahil olduklarına dair iddiaları reddetti.

Aynı mahkeme dün, darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan sekiz askerden üçünün Türkiye'ye iade edilmemesine karar vermişti. Mahkeme, kalan iki askerle ilgili kararını ise Perşembe günü verecek.

AA

Okunma Sayısı: 2520
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı