"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yunus Koca'nın katil zanlıları yakalandı

01 Eylül 2015, Salı 16:53
Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu ölen eski AKP Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın katil zanlısı oldukları iddiasıyla 2 kişi, olayda kullanılan silahla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Koca'nın öldüğü saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, toplanan deliller ve görgü şahitlerinin ifadelerinden yola çıkan güvenlik güçleri, olayı gerçekleştirdikleri belirlenen iki zanlının Diyarbakır dışında olduğunu tespit etti.

Emniyet güçleri, ikisi de 46 yaşında olan zanlıları, olayda kullanıldığı kriminal incelemede de tespit edilen 7.65 milimetre tabancayla yakaladı.

Zanlıların örgüt bağlantılarının olup olmadığı araştırılıyor.

Eski AKP Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca, kendisine ait eczaneye gittiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede ölmüştü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yunus Koca'nın babası Abdülkadir Koca ile telefonda görüşmüş ve taziye dileklerini iletmiş, Koca'nın ölmesine neden olan saldırının bir an önce aydınlatılması için de görevlilere talimat vermişti.

AA

Etiketler: yunus koca, akp, diyarbakır
Okunma Sayısı: 1780
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı