"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yunus Suluoğlu vefat etti

12 Eylül 2015, Cumartesi 12:29
Doğru Yol Partisi (DYP) eski Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Yunus Suluoğlu, hakkın rahmetine kavuştu.

Tedavi gördüğü Siyami Ersek Hastanesi'nde açık kalp ameliyatı olan Suluoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Suluoğlu'nun vefat haberi Facebook hesabından duyuruldu. Suluoğlu'nun cenazesi yarın memleketi Erzurum'da defnedilecek.

Yunus Suluoğlu (solda), Yeni Asya gazetesini okurken. (Fotoğraf: Orhan Dindar)

FACEBOOK'TA YAYINLADIĞI SON MESAJI

Yunus Suluoğlu, vefatından önce 8 Eylül tarihinde paylaştığı mesajda aşağıdaki satırları yazmıştı:

Bugün (08/09/2015 ) ist siyami ersek kalp hastanesine yattım. Yarın inşallah açık kalp (by pass) ameliyatı olacağım. Taze Kan verme işini hast.kan Bankası yarın saat 13.00 e erteledi.Bu gün Kan vermek için hastaneye gelenler kan veremediler.,yarın kan vermek için, tekrar hastahaneye gelme zahmetine katlanacaklar.Elimizde olmayan bu durumdan dolayı özür dileriz. ,Bu hususta emeği geçen,hastaneye zahmet edip kan vermek için gelen,kan bulmak için gayret eden,telefon ile arayıp şifa dileklerini ileten, tüm arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Şifa dualarınızı bekliyorum.

Haber Merkezi

Etiketler: yunus suluoğlu, vefat
Okunma Sayısı: 3416
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İSMAİL ÖNGEL

    2.6.2022 09:49:55

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet kabri pürnur olsun

  • Abdurrahman KOÇAK

    12.9.2015 14:01:11

    Allah Rahmet Eylesin...Taksiratlarını afetsin.Yakınlarına sabır versin...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı