"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Yurtta Sulh Konseyi’ne tahliye

09 Ocak 2018, Salı 20:17
‘Sıkıyönetim komutanı olacak’ denilen 18 general tahliye edildi.

ByLock’çu suçlamasıyla hayatları kararan isimler tek tek tahliye oluyor. Şimdi de ‘sıkıyönetim komutanı’ olarak atanan 18 isim delil yetersizliğinden serbest kaldı. ‘Mor Beyin’ uygulamasıyla iradeleri dışında ByLock’a yönlendirilen 11 bin 480 kişi bulunduğunun belirlenmesinin ardından tahliyeler arka arkaya gelmişti. Şimdi de 15 Temmuz hain darbe girişiminin çekirdek kadrosuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sözcü’nün haberine göre ‘Yurtta Sulh Konseyi-Mehmet Partigöç’ imzalı listede yer aldıkları için tutuklanan ancak şimdilik haklarında başkaca delil bulunamayan ve suç vasfının değişme ihtimali olduğu değerlendirilen generaller için, peş peşe tahliyeler geldi. Sözde ‘Sıkıyönetim Komutanı’ olarak atanan ya da daha üst görev verilen 18 general ve amiral cezaevinden çıktı. Son 4 tahliye kararı da İzmir’de verildi. Bugüne kadar 2’si korgeneral rütbesinde, 18 general ve amiral tahliye oldu. 

Okunma Sayısı: 6845
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hamit

    9.1.2018 22:45:28

    Yakında darbe ile suçlanan ve darbe yapma ihtimali olan herkes dışarda iftira atılan alakasız garip guraba ...öcü suçlama va iftirasıyla içerde olacak

  • g@L!p

    9.1.2018 22:39:33

    Allah'ım aklıma mukayyet ol. Darbede adı geçen(gerçekten suçlular ise) Yurtta sulh konseyine tahliye ver, hiçbirşeyden haberi olmayan ülkenin ücra köşesindeki adam içerde yatsın, bencileyin sorgusuz sualsiz işinden aşından olsun... Yâ sabııır, yâ Fettâh.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı