"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yusuf Kaplan'dan çok ağır eleştiriler

26 Mayıs 2015, Salı 10:41
Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Hakan Albayrak'ın hazırlayıp sunduğu "Neden?" adlı programda AKP'yi eleştirdi.

Yusuf Kaplan, Türkiye'nin Ortadoğu politikaları üzerine başlayan tartışma sonrası Hakan Albayrak tarafından sözünün kesilmesine tepki gösterdi. Kaplan, Tayip Erdoğan ve Davutoğlu'nun çevresindekilerin onlara ne yapılması gerektiğini, nerede yanlış yapılmaması gerektiğini söylemediğini ve herkesin kendi çıkarını düşündüğü için büyük hatalar yapıldığını savundu. 

'SEKÜLERLEŞME ALDI BAŞINI GİDİYOR'

Yusuf Kaplan, "Büyük hatalar yapılıyor. Gençlik gidiyor, medya berbat durumda! Dünyaya ahlaksızlık satıyoruz. Birileri çıkıp söyleyecek bunu. Dünya bize bakıyor. Türkiye'de kültürde yokuz. Toplumsal doku çözülüyor. Sekülerleşme aldı başını gidiyor. Yapılan yanlışlıklara dikkat çekmek zorundayız. Eğer bir önlem alınmayacaksa biz istikametimizi yitirmek üzereyiz. Bir Müslüman olarak bunu söylüyorum" diye konuştu.

Okunma Sayısı: 4370
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Garib Doğu

    26.5.2015 19:47:52

    Tebrikler sayın kaplan,hakperest insan,cesur kalem sahibi.Aslında bu uyarı iktidarın da lehinedir.Çünkü yanlışlar kendilerine de zarar verir.Başından beri bu yapıcı eleştiri mekanizması işletilseydi belki bu kadar hatalar yapılmazdı.Aklıselim sahibi insanların,millet ve memleketseverlerin zamanında yanlışları görüp,usulu dairesinde gerekli ikazları yapmalıydı.Her zaman aşırı,ölçüsüz övgüler hayır getirmez.Güzel hizmetler tebrik ve takdir edilirken,yapılan hatalar da tashih edilmeliydi.Bu mekanizme yeteri kadar işletilemediği içindir ki bugünkü keşmekeşlikleri netice verdi.Umarız bundan sonra bu işletilecek,aklı selim hakim olacak,bu kargaşalar da sona erecektir.

  • mustafa

    26.5.2015 12:02:09

    Birileri kral çıplak demeye başladı

  • Hüseyin İLHAN

    26.5.2015 11:12:38

    Bizde bunları söylüyoruz ama yaşayarak,ızdırap çekerek şahit oluyoruz.Aziz üstadımızın söylediği gibi'AHİRETTE SENİ KURTARACAK BİR ESERİN OLMADIĞI TAKDİRDE,FANİ DÜNYADA BIRAKTIĞIN ESERLERE KIYMET VERME,haykırıyoruz.Lakin bize bu hakikatleri okuyun diyenler de şaşırdı,amma iş yapıyorlar.Eh o zaman REZALETLERİNİN,KEPAZELİKLERİNİN,HAKSIZLIKLARININ vebalini sizde görün,düşünün ve değerlendirin kardeşim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı