"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüzü maskeli hırsızlar postaneyi soydu

29 Mart 2016, Salı 12:50
İstanbul Beyoğlu'ndaki Fetihtepe Mahallesi’nde yüzleri maskeli, silahlı 4 soyguncu PTT şubesine girip kasadaki paraları alarak ara sokaklara kaçtı. Soyguncuların postaneye gelişleri ve kaçış anları güvenlik kameralarına kaydedildi.

Olay, Fetihtepe Semt Konağı’nın zemin katında saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Postaneye gelen yüzleri maskeli, eli silahlı 4 kişi, çevredekileri silah tehdidi ile uzaklaştırarak içeri girdi. Silahlı bir kişi ise dışarıda kalarak etrafı kontrol etti. 3 soyguncu, gişe görevlilerine silah çekti ve kasada bulunan paraları alarak ara sokaklara doğru kaçtı.

İhbar üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis çevreyi güvenlik şeridi ile kapattı. Soyguncuların kimliklerinin belirlenmesi için güvenlik kameraları inceleme alındı. Bu arada olay yeri inceleme ekipleri, postanede parmak izi çalışması yaptı. Soyguncuları yakalamak için polisin çalışması sürüyor.

SOYGUNCULAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Silahlı 4 kişinin ara sokaktan çıkarak postaneye girmesi ve soygun yaparak kaçması bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde silahlı dört kişinin postaneye gelmesi ve dışarıda bekleyenleri silah zoruyla uzaklaştırmaları görülüyor. Postaneden paraları alan hırsızlar yine ara sokaklara kaçarak uzaklaşıyor.

GEÇEN HAFTA BİZ DE SOYULDUK

Çevredeki bir fatura işlem merkezinde çalışan Yaşar Ocak, “Geçen hafta elleri silahlı 5 kişi aynı şekilde bizi soydu. ‘Çabuk çabuk, verin’ diyerek bizi telaşa soktular. Paraları alıp gittiler. İçeriye girip çıkmaları 36 saniye sürdü. Burada sürekli bu olayların olması enteresan. Bu çevrede belki onuncu defa oldu. 16-17 yaşlarında, boyları 1.60-1.65 cm. civarında çocuklar. Ellerindeki silahların, gerçek olup olmadığı belli değil. Postaneden bugün yaklaşık 11 bin TL aldıklarını duydum” dedi.

DHA

Etiketler: beyoğlu, ptt, soygun
Okunma Sayısı: 1558
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı