"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zalimlerden olduk

29 Haziran 2017, Perşembe 00:29
Abdurrahman Dilipak, darbe girişimiyle ilgili olarak “Önce şunu itiraf edelim: İnni küntü minezzalimin (Biz zalimlerden olduk)” diyerek “Bakın 28 Şubat’ta zulüm vardır ve direndik. Ama bugün iktidar ve servet bizi şımarttı” diye ekledi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Türk Silâhlı Kuvvetleri (TSK) içindeki cunta yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişimiyle ilgili olarak “Önce şunu itiraf edelim: İnni küntü minezzalimin (Biz zalimlerden olduk). Başımızda gelen felâketler, Şeytanın ve düşmanlarımızın hilelerinin sonucu değil, bizim zaaf ve yanlışlarımızın sonucudur” dedi. “Bakın 28 Şubat’ta zulüm vardır ve direndik. Ama bugün iktidar ve servet bizi şımarttı” diyen Dilipak, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: “İşi ehline vermiyorlar, haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlûmdan yana olup, zalime karşı çıkmıyorlar. Hani zalim babamız da olsa, mazlum düşmanımız da olsa, adaletten sapmayacaktık!”

Din elden giderse, devlet de gider

Abdurrahman Dilipak’ın “Din elden giderse!” başlığıyla yayımlanan (28 Haziran 2017) yazısının ilgili bölümü şöyle: “Bu milletin tarihi, kültürü, geleneği, “üs-sül esası” din-i Mübin-i İslâm’dır. Din elden giderse, devlet de gider. Devletinizi kaybederseniz ne millet, ne memleket kalır, ne de bir düzen.. Sadece öbür dünyada Cehenneme gitmezsiniz, bu dünyanız da Cehenneme döner.. Bu sadece Müslümanlar için değil. Bu memlekette solcularınız, liberalleriniz, sekülerleriniz de kültürel aidiyet olarak “Müslüman”dırlar. Bu dini bir değer ifade etmese de böyledir.. Hıristiyanlar, Marksistler bile  öyle..

Biz ‘Allah’ın ipi’ni bıraktık, Allah da bizim ipimizi bıraktı

Türkiye düşerse Suriye’den beter oluruz ve son pişmanlık fayda vermez.. Hemen böyle bir tehlike yok. Ben 15 Temmuz gibi bir silkiniş ve uyanışlarla bütün bu oyunların tersyüz edileceğini düşünüyorum.. Bir silkinişle, ölü toprağını, Cehennem küllerini üstümüzden atabiliriz.. Önce şunu itiraf edelim: İnni küntü minezzalimin (Biz zalimlerden olduk). Başımızda gelen felâketler, Şeytanın ve düşmanlarımızın hilelerinin sonucu değil, bizim zaaf ve yanlışlarımızın sonucudur. Şeytan ve onun askerleri, Allah’ın müttaki kullarına hiçbir zarar veremez. Biz “Allah’ın ipi”ni bıraktık, Allah da bizim ipimizi bıraktı. Ve biz kendi hakkımızdaki hükmümüzü değiştirmeden Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirmeyecek.. Biz bu noktaya nasıl geldik ona bakın. Doğru ve güzel şeyler de yaptık, yanlışlar da yaptık. Bakın 28 Şubat’ta zulüm vardır ve direndik. Ama bugün iktidar ve servet bizi şımarttı. Gücümüz ve servetimiz aklımız ve imanımızın önüne geçti. Sabrı ve şükrü bırakıp dünya malı, makamı için birbirimizle didişmeye başladık.. Hızla dünyevîleşiyoruz.

Etiketler: abdurrahman dilipak
Okunma Sayısı: 15723
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sevda

    29.6.2017 22:48:16

    Soz soylemeye bile degmezsin..... zulumler yapilirken nerdeydiniz.

  • HÜSEYİN İLHAN

    29.6.2017 14:29:53

    1-MAVİ MARMARA'dan neden indiniz. 2-M.Marmara şehitlerinin hakları peşkeş çekilirken neden susuyorsunuz. 3-M.Marmara mağdurlarının İST.7.A.Ceza mahkemesindeki katillere ceza veren kararının iktidar neden sümenaltı etti ve siz neden susuyorsunuz. 4-M.Marmara şehitlerinin hakları İSRAİL ile yapılan anlaşma ile resmen peşkeş çekilirken(3 milyar dolar tazminat almak,katilleri ABD ülkesine sokmazken)siz hala nasıl sesinizi yırtmadan sus-pussunuz.

  • yusuf avcıbaşı

    29.6.2017 12:22:48

    Ben de Ak partinin mağdurlarına karşı koruduğu İhlas finansın mağduruyum. 2001 den bu yana Ak partinin koruması altındaki bu kurum, paralarımın üstünde yatıyor. Abdurrahman Dilipak abi, Ak Partinin ilk kurbanları konusunda hiç konuşmadı. İmar bankası mağdurları kurtarılırken ihlas finans mağdurları neden ezildiler demedi. Şirketlerin tasfiyelerinde devletin hakem kuruluşu olan TMSF neden görev üstlenmedi demedi. İhlas finansın tasfiye işleminin kendi elemanlarına terk edilerek bizlerin sonsuza kadar mağduriyetimize göz yumdu. Alacağı olsun Abdurrahman Dilipak abinin. Yapılan zulme genel bir karşı çıkış yaptığı için gene de sağ olsun. Fakat şu da bir gerçek, genel olarak insanlar, gerekse insanların kurdukları partiler genelde zalimdirler. C. Allah günahlarımızı af etsin.

  • Fatih

    29.6.2017 09:39:07

    Olan oldu dilipak ! Onca masumun hayalleri calindi, coluk cocuk perisan edildi. Bunlarin bu dunyada hesabi sorulmazsa obur tarafta sorulur. Bu saat den sonra gunah cikarmak fayda vermez.

  • Toygar

    29.6.2017 08:52:56

    Allah'ım sana geliyorum! Bu ne feraset. Günaydın!

  • Ali KALKAN

    29.6.2017 03:28:37

    "Entüm kuntum minezzalimin." Evet siz zulme destek olmanızdan dolayı zalimlerden oldunuz. Bu gün uygulanan zulümle 28 Şubat zulmu arasında ne fark var. Ne islam hukukunda ne de evrensel hukukta suç sayılabilecek bir suçları olmadığı halde onbinlerce insan ihrac ediliyor, mal varlıklarına el konuluyor ve cezaevine konuluyor siz de bunu destekliyorsunuz. Hic mi Maide 8 i okumadınız?

  • Hasan

    29.6.2017 03:02:23

    Aynen öyle aynen

  • Berdan

    29.6.2017 03:01:04

    Eee hala müslüman ülkede müslümanlarla niye uğraşırsın.Herkes koca bir haftaya kurban gitti.Biz günah çıkartıyoruz iş işten geçti

  • Ufuk

    29.6.2017 00:49:28

    Zalimlere iyi dunyevileşmeler dileriz demek geliyor içimden ama.Bu zalimlerde bizim insanımız diyelim Allah ıslah etsin.Vesselam

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı