"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zaman gazetesi muhabiri Ayşenur Parıldak yeniden tutuklandı

02 Mayıs 2017, Salı 21:57
Bugün tahliyesine karar verilen Ayşenur Parıldak, akşam saatlerinde tekrar tutuklandı.

"FETÖ üyeliği" suçundan yargılandığı davada bugün tahliyesine karar verilen kapatılan Zaman gazetesi muhabiri Ayşenur Parıldak, akşam saatlerinde tekrar tutuklandı.

Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi, bugün yurt dışına çıkma yasağı ve kolluk birimine her hafta imza vermesi kaydıyla Parıldak'ın tahliyesine hükmetmişti.

Kararın ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan Ayşenur Parıldak'ın cep telefonu kullanımına ilişkin yeni deliller gönderildiği öğrenildi. Bunun üzerine değişen delil durumu nedeniyle mahkeme heyeti Parıldak'ı yeniden tutukladı.

***

Okumak için tıklayınız:

Zaman gazetesi muhabirine tahliye

AA

Etiketler: ayşenur parıldak
Okunma Sayısı: 3982
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Bir magdur

    3.5.2017 00:40:34

    Ne guzel degil mi? Resmen oyuncaga cevirdiler. Keyfine gore icraatlara devam. Ama bilinmiyir mu ki bu kainatin bir sahibi (cc) var. Birgun herseyi bitirip huzura cikilacak bir sahip. Allah (cc) tan korkmayan (O (cc) nun rahmetinden mahrum kalmaktan) herseyden korkar. Kadindan korkar, cocuktan korkar, kalemden, kelamdan, duadan korkar, ruyadan korkar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı