"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zamlı kredi ve burs ödemeleri haftaya başlıyor

01 Ocak 2016, Cuma 22:12
Üniversite öğrencilerinin 400 liraya çıkartılan kredi ve bursları, 6-10 Ocak 2016 tarihleri arasında ödenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Sinan Aksu, üniversite öğrencilerinin 400 liraya çıkartılan kredi ve burslarının 6-10 Ocak 2016 tarihleri arasında ödeneceğini bildirdi.

Aksu, yaptığı açıklamada, KYK'nın bugün ikisi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde olmak üzere, 81 il ve 170 ilçede toplam 594 yurtta 453 bin 232 yatak kapasitesiyle hizmet verdiğini, 2018 yılı sonu itibariyle bu kapasitenin 700 bine çıkartılmasının hedeflendiğini ifade etti.

Kredi ve bursların, ocak itibarıyla öğrencilerin hesaplarında olacağını vurgulayan Aksu, şu bilgileri verdi:

"TC numarasının son rakamı '0' olan öğrencilerin ödemeleri 6 Ocak’ta, son rakamı '2' olanlar 7 Ocak’ta, son rakamı '4' olanlar 8 Ocak’ta, son rakamı ‘6’ olanlar 9 Ocak’ta, son rakamı '8' olanların ödemeleri de 10 Ocak’ta hesaplarında olacak. Öğrenciler, kendilerine verilen şifrelerle internet üzerinden kredi ve burslarının yatırılacağı Ziraat Bankası şubelerini de öğrenebilirler. Ayrıca öğrencilerimiz bankamatik kartlarını da bankadan temin edecekler."

AA

Okunma Sayısı: 1406
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı