"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zap'ta hava harekatı: 5 terörist öldürüldü

18 Ekim 2017, Çarşamba 09:16
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'ın Zap bölgesindeki bölücü terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatında bölücü terör örgütü mensubu silahlı 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarıyla Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında 5 terörist etkisiz hale getirildi.

TSK'dan yapılan açıklamada, "Irak kuzeyi Zap bölgesinde devam eden hava destekli operasyon esnasında, keşif ve gözetleme vasıtaları ile operasyon birliklerine saldırı için hareket hâlinde oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı beş terörist düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirilmiş; bir Doçka uçaksavar makineli tüfek imha edilmiştir. Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir" denildi. 

AA

Etiketler: Zap, operasyon
Okunma Sayısı: 1373
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı