"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zarrab'ın 3 'kara kutusu' tutuklandı

15 Aralık 2017, Cuma 13:43
Reza Zarrab hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan 'casusluk' soruşturmasında, Zarrab'ın 3 'kara kutusu' tutuklandı.

Reza Zarrab hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan 'casusluk' soruşturmasında karar verildi. Zarrab'ın 'kara kutu'ları olarak bilinen asistanları tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli Reza Zarrab'ın yanında çalıştıkları ve ABD'deki davaya evrak yolladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 17 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. 

Şüpheliler Sinem A, Regaip A. ve Mustafa H, savcılıkça sorgulandıktan sonra tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. İstanbul nöbetçi sulh ceza hakimliği, ifadelerini aldığı 3 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. 

Soruşturmanın genişletilmesi sonucu gözaltına alınan 14 şüpheli ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

AA

Okunma Sayısı: 2806
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • YUSUF ATMACA

    15.12.2017 14:56:14

    No panik

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı