"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zarrab o davayı kaybetti

29 Mart 2015, Pazar 17:51
Reza Zarrab'ın CHP'li Ssezgin Tanrıkulu'na açtığı 70 bin TL'lik tazminat davası reddedildi.

​17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında hakkında takipsizlik kararı verilen Reza Zarrab’ın, kendisi hakkında Meclis’e 14 önerge veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’ndan talep ettiği 70 bin TL’lik manevi tazminat talebini reddeden mahkeme, gerekçesini açıkladı.

İstanbul 22’nci Asliye Hukuk Mahkemesi gerekçesinde, Anayasa ile güvence altına alınan denetim yetkisi kapsamında hazırlanan ve dava konusu olan soru önergelerinde hukuka aykırılık ve hakaret içeren ifadelerin bulunmadığını belirtti. Kararda, “O anda ve görünürde var olup da sonradan gerçek olmadığı anlaşılan olayların yayınından da basın sorumlu tutulmamalıdır” denildi.” 

Etiketler: reza zerrab, mahkeme, dava, kayıp
Okunma Sayısı: 1127
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı